وي ابراز اميدواري کرد که با ايجاد و گسترش اين رشته در دانشگاههاي معتبر سراسر کشور نياز مديريتي صنعت گردشگري در ايران بر طرف شود .
در ادامه عزيزالله سيفي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد با ابراز خشنودي از برگزاري سه همايش دانشگاهي به ترتيب با عناوين \" رابطه معماري سنتي و مدرن \" ، \" مواريث فرهنگي ، بستر ساز توسعه گردشگري\" و\" همايش تخصصي گردشگري \" با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد اين حرکت را گام اجرايي علمي و عملي و ورود دانشگاه به عرصه اجرايي احياي مواريث فرهنگي و توسعه گردشگري برشمرد.
در ادامه همايش دکتر زاهدي از دانشگاه اصفهان به عواملي نظير نحوه رفتار کارکنان ، رعايت بهداشت در محيط رستوران براي اطمينان بخشي به مشتري از امنيت محيطي و بهداشتي ياد کرد .
وي اظهار داشت : در تحقيقي که اخيرا صورت گرفته است عدم رضايت هر مشتري از رستوران ، انتقال تبليغ منفي به 17 نفر را در بر ميگيرد در حالي که رضايت يک فرد از رستورا ن فقط انتقال تبليغ مثبت به 6 نفر را در پي خواهد داشت .
نخستين همايش تخصصي گردشگري دانشگاه يزد و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد ، مدير گروه رشته مديريت جهانگردي يزد ، انجمن علمي مديريت جهانگردي و جمعي از دانشجويان اين رشته در داخل و خارج آن دانشگاه و اساتيد مدعو و نيز مديران واحدهاي اقامتي و پذيرايي يزد در مجموعه سنتي ابوالمعالي يزد برگزار شد .
/104
انتهای پیام/